Här lever vi lite lugnare

ÅTERBRUK

Inspiration till sakerna vi säljer här hittar vi ibland på de strövtåg och loppisrundor vi ofta är ute på. Ett strandfynd eller ett gammalt verktyg kan bli en ljusstake med en härlig patina. Det roliga med detta är att en del av sakerna vi säljer är helt unika och finns bara i ett exemplar.

EGEN DESIGN

Eftersom vi inte alltid kan hitta saker att förädla och återbruka i den omfattning som vi kanske önskar så designar vi även lite egna produkter.  Just nu står våra ljusstakar i svart metall kombinerat med koppar på borden hos våra vänner på Bread & Butter Bistro i Skummeslöv. De går att köpa där. I vår webshop har vi påsar,  brickor, grytunderlägg och serveringsbrädor som passar perfekt vid dukning eller till fikastunden.

NYPRODUKTION

Vi fyller även på i vår butik med små inredningsdetaljer från olika leverantörer som vi tycker passar in i den känsla vi vill förmedla.

LIVET VID KUSTEN

Livet vid kusten betyder för oss ett lite lugnare liv. Närheten till havet är något man ska ta sig tid att njuta av att man har tillgång till. Det gäller att stanna upp och reflektera ibland och bara vara. Vårt namn och logotype  är tänkt att förmedla denna känslan och ni kommer att hitta den på lite olika produkter i vår webshop.

Vi uppdaterar sortimentet så fort vi får en ny idé eller gör ett nytt fynd så titta gärna in då och då för att se om vi hittat något som passar just dig. Och om du tycker det dröjer för länge mellan uppdateringarna så kom ihåg att vi lever vid kusten –

här tar vi allt lite lugnare och stressar inte.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.